This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Fortællingen om 'Eight & Bob': Parfumen, der fortryllede John F. Kennedy

Fortællingen om 'Eight & Bob': Parfumen, der fortryllede John F. Kennedy - Scentmore
Historien om "Eight & Bob" tager sin begyndelse i 1937, på den maleriske franske riviera, hvor en ung parfumeentusiast ved navn Albert Fouquet krydsede veje med den amerikanske college-studerende John F. Kennedy. Fouquet, velsignet med velstand, nærede en passion for at blande duftolier og udforske forskellige aromaer.

Kennedy blev øjeblikkeligt betaget af Fouquets enestående duft. Den unge parfumemaker forklarede, at han selv havde skabt denne eksklusive aroma. Som en hyldest til John F. Kennedy efterlod Fouquet en prøve af duften foran Kennedys hotelværelse med en note, der lød: "I denne flakon finder du et anstrøg af fransk glamour, som din amerikanske personlighed mangler."

"Eight & Bob," som duften senere blev kendt som, var en fortryllende sammensmeltning af Fouquets kreative genialitet og kostbare ingredienser. Han havde dedikeret flere år til denne særlige blanding af råmaterialer, og resultatet var en subtil og sofistikeret duft.

Da Kennedy vendte hjem til USA, blev "Eight & Bob" en sensation blandt hans venner og bekendte, der alle var imponerede over den unikke kreation.

JFK var så henrykt over duften, at han bad Fouquet om at sende ham yderligere otte prøver samt en til sin bror Bobby Kennedy. Straks arrangerede Fouquet forsendelsen til USA og prydede etiketten med navnet "Eight & Bob" som en hyldest til JFK.

Det er her, brandets (og parfumens) navn "Eight & Bob" får sin særlige betydning. "Eight" repræsenterer de otte ekstra prøver, som Kennedy bad om, mens navnet Bob refererer til den ekstra prøve til John F. Kennedys bror, Bobby Kennedy.

Mens JFK var i USA, blev han ofte rost for sin fortryllende duft, og snart spredte rygtet om den eksklusive "Eight & Bob" sig som en steppebrand. Ikke blot JFK, men også hans venner og bekendte, stræbte efter denne gådefulde og eksklusive duft. Den blev en uundværlig parfume i den amerikanske elitekreds og blev anset som et must-have for den raffinerede og stilfulde mand.

Desværre blev produktionen af "Eight & Bob" afbrudt under Anden Verdenskrig, da Fouquet blev rekrutteret til den franske hær. Mens Fouquet var i hæren gemte Philippe, der havde assisteret i produktionen af duften, de resterende flasker indeni bøger under Anden Verdenskrig for at skjule dem fra nazisterne.

På tragisk vis mistede Fouquet livet i en bilulykke i 1939, før han nåede at udgive parfumen.

Efter Albert Fouquets hjerteskærende død syntes "Eight & Bob" parfumen at være forsvundet for altid. Men historien om denne unikke duft skulle ikke ende her.

Philippe, dybt fascineret af "Eight & Bob"s historie, besluttede sig for at vække den fornemme duft til live igen. Med eksperter inden for parfumeindustrien lykkedes det at rekonstruere den eftertragtede duft, og efter mange år blev "Eight & Bob" endelig tilgængelig for offentligheden.

Parfumen blev efterstræbt af parfumeentusiaster, samlere og kendere over hele verden. Den eksklusive duft, der engang kun var forbeholdt en håndfuld privilegerede, blev nu et symbol på sofistikeret elegance tilgængelig for alle.

I dag findes "Eight & Bob" i en bred vifte af variationer og tilhørende plejeprodukter, men essensen af den originale parfume er stadig intakt. Duften fortsætter med at være en hyldest til det tidløse venskab mellem Albert Fouquet og JFK, en hyldest til et særligt øjeblik i historien, fanget i en parfume flakon.

"Eight & Bob" har nu opnået kultstatus inden for parfumeindustrien og betragtes som en luksuriøs duft, der tilbyder mere end blot en behagelig aroma. Det er et symbol på en fortid fyldt med spændende historier og en duft, der vil leve videre i mange generationer som en ægte klassiker.
Kurv

Tillykke! Du får gratis levering på din ordre Gratis levering 1-3 hverdage. Ingen binding.
Ikke flere produkter tilgængelige at købe

Din kurv er tom