This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Vores mission

Scentmore er et parfumemedlemskab med en mission om at give hver eneste person muligheden for at udtrykke sig gennem duft. Vi er et pulserende fællesskab af duftentusiaster og begyndere – alle sammen samlet af vores tro på duftens kraft. 

Scentmore er din duftdestination. Et sted hvor du kan opdage, udforske, lære om og opleve dufte kun for dig - igen og igen.

En smartere måde at udforske dufte på

Slut med at hænge på den samme duft

Medmindre du bruger det samme tøj hver dag, hører det samme musik og spiser det samme hver dag, så bør du vælge dine dufte ud fra humør, begivenhed og årstid.

Slut med halvtomme parfumeflasker

Hvor mange penge har du spildt på parfume, du ikke har fået brugt gennem årene? Vores præferencer ændrer sig, og der er ingen grund til at binde sig til den samme parfume i flere år.

Slut med at lade din duft blive hjemme

Scentmore casen er designet til at være hvor du er. Designet til på farten. Tag din duft med i lommen, i bilen, på farten eller med dig på din næste rejse.

Valentina BOJIC

Mød founderen

Scentmore er opstået ud fra mit love-hate forhold til parfumer. Mens jeg altid har elsket parfumer, har jeg altid hadet at shoppe efter dem.

Det har været for besværligt, for tidskrævende og for dyrt. Jeg syntes aldrig prøverne i matas var nok til at jeg kunne beslutte mig, og jeg brød mig i det hele ikke om at tage ekspedienten med i min vildfarelse.

Efter mange års frustration kom jeg på idéen om et billigt parfumeabonnement, hvor man kunne prøve parfumerne uden at betale kassen. Jeg nævnte ideén for min kæreste. Han var solgt. 3 uger senere havde vi mere end 120 annoncer på dba med spisebord, sofa, kamera mv. Alt kom til salg.

Vi opsagde vores lejlighed og flyttede ind hos min mor. I fem måneder delte jeg min mors sofa med min kæreste på 110 kg. og vores vovse på 7 kg. Heldigivs har min mor en skøn sofa.

Med andre ord lægger jeg (vi) liv og sjæl i Scentmore, og det er vigtigt for mig at understrege, at dette kun er starten. Vi bygger dag og nat på en bedre oplevelse og vi værdsætter ris som ros utrolig højt.

Altid fri levering Ingen binding

+600 dufte Designer & niche

Valentina Bojic

"Parfume er udtryk for din individuelle stil og personlighed, og derfor synes jeg det er ærgerligt, at så mange binder sig til den samme duft. Jeg vil gerne gøre det nemmere for alle at opdage de mange vidunderlige dufte, der findes."

Kurv

Tillykke! Du får gratis levering på din ordre Gratis levering 1-3 hverdage. Ingen binding.
Ikke flere produkter tilgængelige at købe

Din kurv er tom